WALK ON – wandelcriterium

 

Het WALK ON project is ondertussen al volop in gang en wint aan bekendheid. De resultaten liegen er niet om, elke WALK ON wandeling in 2017 was succesvol. Het opzet blijft, “mensen gelukkiger maken door wandelen”, net zoals de inzet voor natuur- en milieuzorg, solidariteit, integratie van andersvaliden en jonge gezinnen. Deze gemeenschappelijke doelen moeten zorgen voor goede sociale contacten, meer beweging, een gezondere levensstijl en een betere levenskwaliteit.
Per Walk On tocht wordt per deelnemer een kleine bijdrage geleverd aan een goed doel. Deze € 0,10 bijdragen resulteren op het einde van het seizoen in één groot bedrag, dat dit jaar zal overhandigd worden aan het Kinderbrandwondencentrum.
Wie wandelt op deze Walk On tochten komt in aanmerking om één van de vele dagprijzen te winnen. Wie meerdere Walk On tochten wandelt tussen 22 januari en 28 december komt, vanaf 10 deelnames, in aanmerking voor mooie prijzen (trekking in het voorjaar 2018). Wie 15 deelnames heeft krijgt een extra kleine gadget. Wie er in slaagt 20 van de 31 tochten te wandelen krijgt een groter gadget of een goodiebag.
Verschillende leden hebben door deel te nemen aan een van onze busreizen de kans gekregen enkele stempels te verzamelen, zoals in Lommel of Aarschot. Tussenin wandelden leden elders om hun spaarkaart aan te vullen. Het komende trimester staan er opnieuw heel wat Walk Om tochten op het programma. Met onze komende busreizen kiezen we opnieuw voor enkele Walk On organisaties. Vergeet onze Mattentaartentocht niet, want ook hier is een stempel te verdienen.


Het programma van de eerstvolgende maanden:
- 9 april WSV De Ranstuilen vzw Internationale tocht
- 16 april Wandelclub Sport+ Kinrooi Thornertocht
- 17 april Wandelclub Kadee Bornem vzw Paastochten
- 23 april Padstappers Geraadsbergen vzw Mattentaartentocht
- 7 mei Wsv Rust Roest Maaseik Meitocht
- 14 mei De Heidetochten Kester-Gooik vzw Heidetochten
- 20 mei Boerenkrijgstappers vzw Overmere Heidemeerstocht
- 21 mei Op Stap door het Meetjesland Meetjesl. maak het mee
- 25 mei WC Aviat Sint-Truiden vzw Int. Trudotocht
- 25 mei Wsv Egmont Zottegem vzw Egmonttocht
- 28 mei De Korhoenstappers vzw Paterkestocht
- 4 juni Pompoenstapperrs vzw Pompoenstapperswand.
- 25 juni Noorderkempen Hoogstraten Aardbeientocht
- 9 juli Sint-Michielsstappers Brecht MastentoppentochtStart - Clubinfo - Ledeninfo - Kalender - Media - Uitslagen - Allerlei

gegroet