Allerlei info

 

De kilometer- en tochtenbadges

Kilometerbadges Uitgereikt van 1 juli 2017 tot en met 25 september 2017

1.000 km :
Inge DE BOOSER
Pascal GEERS
2.000 km :
Milan BROUWIER
Lydia DE TROYER
3.000 km :
Natascha DE SCHRIJVER
4.000 km :
Rudy GHIJSELS
9.000 km:
Jan DE GEYTER
10.000 km :
Johan NAESSENS
11.000 km :
Ingrid PANNEKOEKE
35.000 km :
Franz NOVOTNI
75.000 km :
Andre HENOIT

 

Tochtenbadges

 

We wensen al deze leden “Proficiat” voor de afgelegde kilometers en voor het aantal wandeltochten. We wensen hen tevens nog veel wandelgenot toe.

Welkom nieuwe leden

Eind september is het moment aangebroken om de eindbalans op te maken van het aantal leden. We zullen 2017 afsluiten met 855 leden, waaronder maar liefst 112 nieuwkomers. Dit betekent dat we 16 leden meer hebben dan vorig jaar.
96 leden uit 2016 vonden het niet meer de moeite om hun lidgeld te vernieuwen of stapten om een of andere reden over naar een andere vereniging.

Met de Natuurreservatentocht van 24 september sloten nog de volgende leden aan.

VERNAILLEN RIETJE OPHASSELT

FONTEYN HILDE NINOVE

ROMMENS LIESBETH OUTER

DIERICKX TIM OUTER

DEWAEGHENEIRE GREGORY DENDERLEEUW

LEPERCQ SABINE DENDERLEEUW

DEWAEGHENEIRE WOUT DENDERLEEUW

DEWAEGHENEIRE ANOUK DENDERLEEUW

DEWAEGHENEIRE JARNO DENDERLEEUW

SCHEIRLINCKX ARLETTE TERNAT

BEECKMANS URBAIN TERNAT

MIJNGHEER CHRISTIANE TERNAT

 

Jeugdige Padstappers kunnen opnieuw een mooi cadeau verdienen in 2017

Na de succesrijke edities van de voorbije jaren hebben we er opnieuw voor gekozen de jeugdactie verder te zetten. Op die manier hopen we dat onze jeugd (min 18 jaar) de wandelschoenen regelmatig blijft aanbinden.
Om in aanmerking te komen, dienen onze jeugdige stappers de volgende prestaties te leveren:
Deelname aan 20 wandeltochten op jaarbasis, die terug te vinden zijn in Walking in Belgium 2017, waarvan minstens 5 georganiseerd door onze eigen club.
Het bestuur is ervan overtuigd dat deze criteria kunnen worden gehaald. Daarom jeugdige stappers, moedig uw ouders aan om te gaan wandelen. Samen met hen op stap gaan, brengt je een mooi cadeau op aan het einde van 2017!

Wijziging of aanvulling van uw gegevens

Gelieve iedere adreswijziging te laten weten aan de ledenbeheerder (secretaris@padstappers.be). Momenteel staat Jean-Pierre in voor de verwerking van deze gegevens.
Zo wordt vermeden dat briefwisseling en/of club- en bondstijdschriften onbesteld terugkeren naar de afzender. Foutieve gegevens op uw lidkaart (naam, voornaam, adres of geboortedatum) dienen eveneens gemeld te worden aan de ledenbeheerder. Desnoods wordt er een nieuwe (aangepaste) lidkaart gemaakt.
Gelieve ook ieder nieuw of elke wijziging van telefoonnummer, GSM en/of
e-mailadres te melden aan het secretariaat (secretaris@padstappers.be) en aan Kurt. Zo kunnen we u sneller en beter bereiken wanneer afspraken moeten geregeld of gewijzigd worden.

Verdien je inschrijfgeld terug in 2017.


Voor het tweede jaar op rij belonen we onze eigen stappende leden met waardebons. Deze kunnen verdiend worden door deel te nemen aan onze eigen georganiseerde wandelingen (geen dinsdagwandelingen). Eind 2017 zal aan de hand van jouw ingevulde kaart € 1,00 worden teruggegeven onder de vorm van waardebons. Deze waardebons kunnen worden gebruikt als betaalmiddel binnen de club (inschrijving, drank, shop, busreis).
Gezien het de bedoeling is jullie aan het wandelen te zetten, verwachten we wel een kleine inspanning van jullie. De betaling van € 1,00 per tocht zal slechts gebeuren wanneer je minstens aan 4 cluborganisaties hebt deelgenomen. Als medewerker helpen op een wandeling wordt uiteraard gelijkgesteld met wandelen.
De waardebons voor 2017 zullen ter beschikking liggen vanaf de Manneken-Pis tocht 2018.
De korting op het ledenfeest (minstens 5 deelnames) blijft eveneens behouden.

 

 
 
 

 
 

Start - Clubinfo - Ledeninfo - Kalender - Media - Uitslagen- Allerlei

gegroet