Maandelijkse dinsdagwandelingen

 

185

 

Enkel voor Padstappers !!!

De voorbije maanden bleef het succes van onze dinsdagwandelingen bevestigen.
In Michelbeke daagden 65 Padstappers op, om te genieten van een prachtige natuurwandeling. Viane werd overrompeld door maar liefst 91 enthousiastelingen en in De Gavers bereikten we 80 geïnteresseerden. De cafés moeten met steeds meer zorg worden uitgezocht en beschikken over kleine zaaltjes.
We zijn meer dan tevreden. De leden leren er elkaar kennen op een ongedwongen manier, er worden vriendschappen gesloten en afspraken gemaakt. Sylvain liet ons het voorbije jaar genieten van vele kleine wegeltjes en paadjes bij ideaal wandelweer. Bij minder goed weer koos hij iets meer verhard. Ook in 2017 blijven we doorgaan. We hebben enkele vaste standplaatsen, maar kijken nu al uit naar enkele nieuwe mogelijkheden. Misschien heb jij er één, laat maar weten. Wij passen in wanneer de mogelijkheid zich aanbiedt en de startplaats, qua ruimte voldoet.

De komende 2de dinsdagwandelingen.


Dinsdag 11 juli 2017:
Het Kaatslokaal van Grimminge verwacht ons op de Vlaamse feestdag. Het lokaal ligt voorbij de gekende parochiezaal van Grimminge. We vertrekken om 10u en wandelen 2 lussen. ’s Middags genieten we van onze meegebrachte boterhammetjes.

Dinsdag 8 augustus 2017: Everbeek - ! VERTREK OM 9u30 !

Plan parcours

GPS track 1 en GPS track2

 


Vertrek om 9u30 aan de Cordenuit, Cordenuitstraat in Everbeek (aan kerk van Everbeek-beneden). Wie nog koffie wil voor het wandelen is welkom vanaf 9u. We wandelen die dag de twee lussen na elkaar zonder eetpauze. Na de tweede lus omstreeks 13u is er een BBQ voorzien voor alle ingeschreven deelnemers.
De wandeling is van de hand van Pierre. Hij leidt ons langs paadjes en boerenslagen die hier nog rijkelijk aanwezig zijn.
Goede vrienden, goed gezelschap, een goed glas en een goede maaltijd. Van het goede teveel of juist een goede gewoonte? Wij opteren voor het laatste en besluiten de dinsdagwandeling van augustus opnieuw met een barbecue om duimen en vingers van af te likken. We stellen onze bakroosters terug op in Everbeek en serveren er menig uitgelezen stukje vlees, gegarneerd met een ruim assortiment salades, groenten en sausjes. We verwelkomen er graag de wandelaars die deze dinsdagwandeling stappen en die met de glimlach de kleine bijdrage betalen om een stoel te reserveren en een fractie van de kosten te dekken (de rest is clubkas-pijn). Zomerse barbecue zonder koele drank is aan ons niet besteed, zodat onze ijskasten ervoor zullen zorgen dat we ook op dat vlak niets zullen tekortkomen. Alhoewel we schitterend weer niet kunnen garanderen, hopen we toch dat de zomer deze verwachtingen zal inlossen. En de rest is aan jullie.
Inschrijven kan door de aanschaf van een steunkaart ten bedrage van 6,00 euro (jawel je leest het goed) bij Nancy of Eddy, hetzij op de busreizen of op de dinsdagwandeling in juli. Kaarten dienen ten laatste gekocht op 5 augustus op de Adriaanstocht (om organisatorische redenen liefst vroeger). Verkochte kaarten worden niet teruggenomen.

Dinsdag 12 september 2016: Overboelare
Vertrek om 10u in taverne Bruggenhuis, Majoor Van Lierdelaan 50 - Overboelare
Sylvain heeft weer zijn stoute (wandel)schoenen aangetrokken en is op zoek gegaan naar alles wat op bewandelbare natuurpaden trekt in de omgeving van Overboelare en de Dender. Het resultaat bestaat uit twee mooie lussen, die we graag onderbreken om tijd te maken voor het verorberen van onze bokiesj.

Telkens zal er een parcours van 13 à 14 km worden voorzien, bestaande uit twee lussen. In de voormiddag wandelen we 7 a 8 km, na de middag beperken we ons tot 5 a 6 km. Naargelang de opkomst wandelen we in één of twee groepen. Op de middag komen we telkens terug in de startplaats. De deelname aan de wandelingen is GRATIS, onze leden zijn verzekerd via hun ledenbijdrage aan Wandelsport Vlaanderen.

Je kan éénmalig iemand gratis meebrengen die geen lid is, maar deze persoon is NIET verzekerd.


Wenst u inlichtingen omtrent de aard van het parcours of de plaats van vertrek, kunt u contact opnemen met
Kurt (054 410749, 0479 410920 of via info@padstappers.be).

 
 

Start - Clubinfo - Ledeninfo - Kalender - Media - Uitslagen- Allerlei

 

gegroet