Maandelijkse dinsdagwandelingen

 

185

 

Enkel voor Padstappers !!!

De voorbije maanden bleef het succes van onze dinsdagwandelingen bevestigen.
In Michelbeke daagden 65 Padstappers op, om te genieten van een prachtige natuurwandeling. Viane werd overrompeld door maar liefst 91 enthousiastelingen en in De Gavers bereikten we 80 geïnteresseerden. De cafés moeten met steeds meer zorg worden uitgezocht en beschikken over kleine zaaltjes.
We zijn meer dan tevreden. De leden leren er elkaar kennen op een ongedwongen manier, er worden vriendschappen gesloten en afspraken gemaakt. Sylvain liet ons het voorbije jaar genieten van vele kleine wegeltjes en paadjes bij ideaal wandelweer. Bij minder goed weer koos hij iets meer verhard. Ook in 2017 blijven we doorgaan. We hebben enkele vaste standplaatsen, maar kijken nu al uit naar enkele nieuwe mogelijkheden. Misschien heb jij er één, laat maar weten. Wij passen in wanneer de mogelijkheid zich aanbiedt en de startplaats, qua ruimte voldoet.

De komende 2de dinsdagwandelingen.


Dinsdag 5 december 2017:
Voor onze laatste dinsdagwandeling van 2017 zoeken we een rustige winterse plek, meer bepaald in Viane. In taverne El Corazon, Vianeplein 10 vertrekken we om 10u. We maken twee wandellussen en hoopten met één ervan over den Broek te wandelenover de officiële brug van de VMM maar die is er nog niet en den broek ligt te slecht. Tussendoor genieten we van onze meegebrachte broodjes.

Parcours voormiddag(klik)

Parcours namiddag(klik)

track gps s'morgens en Gps track namiddag

Telkens zal er een parcours van 13 à 14 km worden voorzien, bestaande uit twee lussen. In de voormiddag wandelen we 7 a 8 km, na de middag beperken we ons tot 5 a 6 km. Naargelang de opkomst wandelen we in één of twee groepen. Op de middag komen we telkens terug in de startplaats. De deelname aan de wandelingen is GRATIS, onze leden zijn verzekerd via hun ledenbijdrage aan Wandelsport Vlaanderen.

Je kan éénmalig iemand gratis meebrengen die geen lid is, maar deze persoon is NIET verzekerd.


Wenst u inlichtingen omtrent de aard van het parcours of de plaats van vertrek, kunt u contact opnemen met
Kurt (054 410749, 0479 410920 of via info@padstappers.be).

 
 

Start - Clubinfo - Ledeninfo - Kalender - Media - Uitslagen- Allerlei

 

gegroet