Activiteiten

 

 

Weekendreis 2017 – 3 tot 5 november
naar de Hoge Veluwe in Gelderland.

Na de zomer trekken we er nog een tweede keer op uit met de club. Deze keer naar Nederland, meer bepaald naar de Veluwe in Gelderland.
We hebben momenteel een optie genomen voor enkele, dubbele en familiekamers. Al naargelang de noodwendigheden kunnen we nog aanpassen.
Het programma :
Afreis op vrijdagmorgen 3 november 2017 omstreeks 6u30.
Vrijdag 3 november 2017:
Vertrek om 7u aan de parking van De Reep. We rijden naar Doorwerth waar we rond 10 u zullen aankomen. We wandelen aan de Neder-Rijn in een bosrijke omgeving.
Onderweg kunnen we genieten van ons zelf meegebracht lunchpakket. We komen geen café tegen onderweg, jammer maar helaas.
Er zijn verder twee wandelmogelijkheden in de buurt van Lanaken, tegen de Nederlandse grens. We wandelen in de bosrijke omgeving, naar keuze, een wandeling van ca 13 km of van ca 18 km.
We rijden door naar het hotel, nemen onze kamers in en worden omstreeks 18u30 verwacht aan het avondeten.
Zaterdag 4 november 2017:
Na het ontbijt vertrekken we rond 9 u met de bus naar Hoog Buurlo.
We wandelen vandaag opnieuw in volle natuur. Geen cafés onderweg. We gebruiken het lunchpakket van het hotel ergens onderweg.
We wandelen ongeveer 13 km voor zij die de korte wandeling wensen te doen en stappen ca 20 km voor de lange afstandstocht.
We rijden met zijn allen terug naar het hotel waar we ons kunnen opfrissen en nadien aanschuiven voor ons avondmaal.
Zondag 5 november 2017:
Na een goed ontbijt zijn we klaar om de koffers te laden en nog een laatste wandeling te maken. We kiezen deze keer voor het koninklijk domein in Appeldoorn. Het kasteelpark is toegankelijk en we maken een mooie wandeling langs beuken, mammoetbomen, cipressen en eiken, velen eeuwen oud. Er is keuze tussen 10 en 14 km wandelen. Opnieuw geen mogelijkheid om iets te nuttigen onderweg. Het lunchpakket is onze enige bondgenoot. Wie niet van het wandelen houdt vandaag, kan op eigen initiatief de tentoonstelling in het kasteel bezoeken. Rond 14u vermoeden we huiswaarts te keren. Onderweg houden we halt in Antwerpen, waar we verwacht worden in een Braziliaanse speciaalzaak. We eten hier ons buikje rond.
Tegen 21u rijden we huiswaarts, aankomst voorzien rond 22u15 in Geraardsbergen.


Op reis met de club in 2018

In 2018 trekken we naar Zwitserland. Momenteel zijn we volop bezig met het maken van een programma waar elke clubwandelaar zijn gading in vindt. Meer info hierover binnenkort.
We vertrekken vermoedelijk op vrijdagavond 13 juli en rijden dan ’s nachts. We komen terug op maandag 23 juli in de late avond. Het wordt dus een 10-daagse reis (9 nachten slapen) naar Europa’s mooiste Alpengebied.

 
 

Start - Clubinfo - Ledeninfo - Kalender - Media - Uitslagen- Allerlei

gegroet