Krakelingentocht op 28/2/2018

 

 


Hier kun je u route berekenen

Krakelingentocht op woensdag 28 februari vanuit Viane.
Enkele dagen voor de vieringen van Krakelingen en Tonnekenbrand, organiseren we op woensdag de jaarlijkse Krakelingentocht. Starten doen we dit keer in de parochiezaal van Viane, één van de Tonnekenbrandgemeenten. In de sfeer van het Krakelingenfeest, geven we elke deelnemer gratis een, in sandwichdeeg vervaardigde, krakeling (mastel) mee.

In de start- en rustposten kan je zoals gewoonlijk genieten van een waaier aan frisdranken, bieren, warme dranken, mattentaarten, broodjes en andere eetwaren tegen zeer democratische prijzen. Je ontmoet er mensen van diverse herkomst en leeftijd, die graag nieuwe vriendschappen smeden of gewoon een praatje slaan.

 

De tocht zelf bundelt een aantal bewegwijzerde wandelafstanden, gaande van 6, 9, 12, 16 tot 22 km, zodat er voor iedereen –zij het sportief wandelaar, zij het recreant- wel een wandeling tussen zit die aan zijn mogelijkheden of zijn vorm van de dag beantwoordt.

Mooie uithoeken, idyllische plekjes, berijmde oevers, benevelde waterpartijen en uitgestrekte velden zijn dan de revue gepasseerd en zullen voor velen mogelijk nieuwe openbaringen blijken om in het geheugen of op foto vast te leggen. De landelijke omgeving van Geraardsbergen wacht op ontdekking.

 

LEDEN VAN WANDELCLUB “PADSTAPPERS”
Dit is een wandeltocht, georganiseerd door UW club. WEES OP POST, ’t zij als helper of ’t zij als deelnemer.

Wandelend worden zo wegjes, steegjes, veldwegen, (her)ontdekt en worden ze als “trage wegen” OPEN gehouden.

Voor inlichtingen kunt u altijd terecht bij de parkoersverantwoordelijke 

Kurt Martens Denderstraat 36 9500 Geraardsbergen

Tel: 054/41 07 49

E-mail adres: info@padstappers.be

 
 

Start - Clubinfo - Ledeninfo - Kalender - Media - Uitslagen- Allerlei

 

gegroet